Kennis 25.000 m2 tent
Direct beschikbaar Ruime voorraad
Financieel Koop & lease

Een veelzijdige opslagtent kopen bij Tent Trading

Op zoek naar een veelzijdige opslagtent? Bij Tent Trading hebben we de tent voor jouw organisatie! Van een grote geïsoleerde opslagtent tot een kleine overkapping en alles er tussenin. Is de huidige opslag onbruikbaar geraakt en is er met spoed een oplossing nodig? Wij hebben een ruime voorraad en kunnen jouw nieuwe opslagtent in de meeste gevallen direct leveren. Zo kan je snel schakelen en loop je geen omzet mis. Maar ook een volledig op maat gemaakte tent leveren we altijd op korte termijn. We produceren deze namelijk in onze eigen werkplaats en kunnen hierdoor snel schakelen. Met welke tent kunnen we jouw bedrijf helpen?

Voordelen Tent Trading

  • Alle kennis, mensen en materialen in eigen huis
  • Supersnel te leveren en monteren, door grote voorraad en eigen productie
  • Ervaring met veel verschillende soorten projecten

Een opslagtent kopen die past bij jouw bedrijf

Tent Trading heeft verschillende soorten opslagtenten, waar er zeker één voor jouw bedrijf of tentenverhuur bij zit. Denk bijvoorbeeld aan onze DT110. Dit lichte tentprofiel is met de hand op te bouwen, waardoor er geen heftruck nodig is. De tent is leverbaar met harde wanden, vloeren en verschillende deuren. Net wat meer ruimte nodig? Bekijk dan de DT170 van 12,5 of 15 meter breed. Beide tenten zijn in de lengte per 5 meter onbeperkt te verlengen, waardoor ze altijd genoeg ruimte bieden. Mag het nog grootser? Dan is onze DT225 de tent voor jouw bedrijf. De tent is dankzij de zwaluwstaartverbindingen gemakkelijk op te bouwen met een heftruck met lier.

Opslagtent te koop

De uitgebreide mogelijkheden van een opslagtent

Koop je een opslagtent bij Tent Trading, dan heb je diverse mogelijkheden om jouw tent precies naar wens vorm te geven. Zo kan je kiezen voor zijwanden van zeil, maar ook geïsoleerde zijpanelen én een geïsoleerd dak zijn mogelijk. Daarnaast heb je de keuze uit diverse soorten deuren. Past een roldeur, overheaddeur of schuifdeur het beste of gaat jouw voorkeur uit naar dubbele deuren? Met de optionele ramen of volledig transparante wanden valt er extra daglicht naar binnen, wat fijn is voor medewerkers die in de opslag werken. Met alle extra mogelijkheden realiseer je gemakkelijk de opslagtent die volledig past bij jouw wensen.

Een maatwerk opslagtent kopen

Waar we eerder onze producten als de DT110, DT170 en DT225 aan je voorstelden, heb je bij ons ook de mogelijkheid om een tent volledig zelf samen te stellen. Van een ontwerp op de tekentafel tot de volledige productie van jouw gewenste tent: we hebben de kennis en de mogelijkheden in huis. Samen met jou denken we na over de tent die voldoet aan al jouw wensen. En vervolgens zorgen we ervoor dat deze tot in detail wordt uitgevoerd. Een extra grote tent, bijzondere opties of gewoon alles net even anders dan normaal? We gaan met plezier voor je aan de gang.

Een opslagtent kopen van de hoogste kwaliteit

Een groot voordeel van ons eigen productieproces, is dat we alles langs onze hoge lat kunnen leggen. Het gebruik van de stevigste constructies, de keuze voor de beste materialen en het inzetten van onze jarenlange kennis: het resulteert altijd weer in tenten van de hoogste kwaliteit. Hierdoor hebben onze tenten een lange levensduur, wat ze tot een uitstekende investering maakt. Daarnaast kunnen we bij al onze tenten de veiligheid garanderen. Ze voldoen altijd aan de Europese brand- en veiligheidseisen en worden geleverd met een professioneel tentboek met de constructieberekeningen en andere technische informatie.

Een persoonlijk advies voor jouw nieuwe opslagtent

Tent Trading is al jarenlang actief in de tentenwereld. We hebben voor tal van ondernemers, maar ook voor andere doelgroepen, passende oplossingen mogen verzorgen. Door onze ruime ervaring kunnen we ook uitstekend meedenken over jouw nieuwe opslagtent. Is er maatwerk nodig of voldoet één van onze standaardtenten aan jouw wensen? En welke extra opties maken dat een tent de perfecte opslagtent voor jou wordt? Onze specialisten zitten klaar om je een persoonlijk advies te geven over de juiste opslagtent voor jouw bedrijf.

Opslagtenten TentTrading

Welke tentvloer past bij jouw wensen?

In vrijwel alle gevallen is er niet alleen een opslagtent nodig, maar ook een bijpassende tentvloer. Om de ondergrond in goede staat te houden, om het werken te vergemakkelijken of om te zorgen dat de voorraad van de grond af staat: er zijn tal van redenen om te kiezen voor een tentvloer. Uiteraard leveren wij ook graag jouw tentvloer op maat. Je hebt keuze uit diverse vloeren. Past een houten vlondervloer, onze cassette vloer of een zwaarlastvloer het beste bij jouw tent? Vraag ons gerust om advies!

Jouw opslagtent altijd op korte termijn geleverd

Koop je een opslagtent bij Tent Trading, dan kan je rekenen op een snelle levering van jouw nieuwe tent(en). We hebben een ruime voorraad en vrijwel alle tenten zijn dan ook altijd op voorraad! Hierdoor kunnen we onze producten in de meeste gevallen direct leveren. Kies je voor een maatwerktent die nog ontworpen moet worden? Dan kunnen we deze uiteraard niet direct leveren, maar zorgen we er wel altijd voor dat je ook in dat geval op korte termijn beschikt over jouw nieuwe opslagtent. Zo komen de processen binnen jouw bedrijf niet stil te liggen en loop je geen omzet mis.

Laat onze lage prijzen je verrassen!

Een goede investering? Dat is een product van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. En dat is precies wat we leveren bij Tent Trading. Onze tenten zijn van de hoogste kwaliteit en hebben een lange levensduur. Een investering met een hoog rendement waar je jarenlang plezier van hebt. En het mooie is dat wij onze tenten kunnen leveren voor scherpe prijzen, al vanaf €50 per vierkante meter. Omdat we alles in eigen beheer hebben, kunnen we namelijk zeer efficiënt werken. Wil je direct weten waar je aan toe bent? Vraag dan een offerte aan. We sturen je zo snel mogelijk een gedetailleerde offerte.

Tent Trading, de betrouwbare partner voor jouw opslagtent

Met onze jarenlange ervaring en inzet hebben we ons ontwikkeld tot één van de snelste groeiers in de tentenwereld. De kennis die we in deze jaren hebben opgedaan is van onschatbare waarde. En hier helpen we jouw bedrijf graag mee! Download onze handige brochure, bekijk de producten op onze website of bel ons even om jouw wensen met ons te bespreken. Samen realiseren we de oplossing waarmee jouw bedrijf of jouw klanten altijd over voldoende ruimte beschikken.

Offerte aanvragen
TentTrading Opslagtent