Koop een feesttent, direct van de fabrikant!

Op feesttent kopen van hoge kwaliteit? Bij Tent Trading ben je aan het juiste adres. In onze eigen werkplaats in Renswoude produceren we verschillende soorten feesttenten. Elk soort feest heeft een eigen soort tent nodig, en bij Tent Trading begrijpen we dat. Hierdoor kunnen er veel extra opties aan onze tenten toegevoegd worden zodat we feesttenten kunnen creëren die helemaal aan de wensen van onze klanten voldoen.

Keuze uit diverse feesttenten

Naar wat voor feesttent ben je op zoek? Zowel voor kleine als grote evenementen hebben we een ruime keuze in feesttenten. Bij kleinere feesttenten kun je denken aan onze pagodetent of aan onze TT110 aluhal. De pagodetent is ook een uitstekende aanvulling op het feestterrein, als ingang, garderobe, EHBO post of overdekte bar. Grotere tenten in ons assortiment zijn bijvoorbeeld de Specials Armada en de Specials Athena. Onder deze sfeervolle tenten met een capaciteit van maar liefst 5000 mensen wordt ieder feest een succes! Ook onze aluminium tenten maken we net zo groot als je wilt. De TT225 aluhal is bijvoorbeeld zeer geschikt als grote feesttent. Mag het net wat kleiner zijn? De TT170 aluhal is ideaal voor kleinschaligere feesten. Voor een uniekere uitstraling is er de mogelijkheid om de boogtent te kiezen

 

Vrijblijvend advies bij het kopen van jouw feesttent

Een feesttent kopen maken we bij Tent Trading graag zo gemakkelijk mogelijk. Bijvoorbeeld door het geven van een vrijblijvend advies. In de afgelopen jaren hebben we voor meer dan 25.000 vierkante meter tent geleverd. Deze ervaring gebruiken we graag om ook voor jou de optimale feesttent te realiseren. Hebben jullie bijzondere wensen voor een feesttent? We gaan de uitdaging graag aan! Ook met bijkomende zaken zoals een tentvloer helpen we jullie graag. Neem vandaag nog contact met ons op voor een advies op maat voor jullie feesttent(en).

Waarom een feesttent kopen van Tent Trading?

Snelle levering

Veel standaard feesttenten hebben we op voorraad liggen. Deze kunnen we de dag na bestelling uitleveren. Maatwerk wordt altijd ingetekend en vervolgens door ons eigen productieteam geproduceerd. Door de korte lijntjes kunnen deze aluhallen ook binnen een paar weken worden uitgeleverd.

Sfeervolle uitstraling

Onze feesttenten zorgen voor een warme en sfeervolle uitstraling. Deze sfeer zorgt ervoor dat jouw gasten zich ontspannen en comfortabel voelen, wat leidt tot een positieve ervaring en een hogere kans op succes voor jouw evenement.

Jarenlange ervaring

Ondanks dat Tent Trading nog maar een paar jaar bestaat hebben de eigenaren al meer dan 15 jaar ervaring in het verhuren, verkopen en produceren van diverse type tenten en tijdelijke industriehallen.

Persoonlijk advies of gedetailleerde offerte?

Onze tenten zijn van de hoogste kwaliteit en hebben een levensduur van maar liefst 15 jaar. Een interessante investering dus! Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor het kopen van een  feesttent? Neem contact op met onze specialisten voor een persoonlijk advies of begin nu al met het configureren van jouw feesttent met onze 3D tent configurator!

Start hier je offerte aanvraag