Kennis 25.000 m2 tent
Direct beschikbaar Ruime voorraad
Financieel Koop & lease

Een professionele feesttent kopen

Een feesttent kopen van hoge kwaliteit voor tal van geslaagde feesten? Wij hebben zeker een passende tent. Van een grote imposante feesttent waar 5000 mensen een mooi feest kunnen vieren tot kleinere tenten, die we allemaal op maat maken. Tent Trading is hét adres voor de aanschaf van een tent waar jullie jarenlang plezier van hebben en die deze kwaliteit ook uitstraalt. Dankzij onze jarenlange ervaring in de tentenwereld weten we elke tent volledig naar wens af te leveren. Ontdek alle extra opties en mogelijkheden voor het aanschaffen van een professionele feesttent!

Feesttent Kopen

Voordelen Tent Trading

  • Alle kennis, mensen en materialen in eigen huis
  • Supersnel te leveren en monteren, door grote voorraad en eigen productie
  • Ervaring met veel verschillende soorten projecten

Een op maat gemaakte feesttent kopen

Tent Trading produceert alle tenten in eigen beheer. Daardoor kunnen we elke stap van het proces aan onze hoge kwaliteit vasthouden. Zowel bij de materiaalkeuze als bij de constructie en afwerking van de tent komt deze kwaliteit naar boven. En met meer dan 10 jaar ervaring zijn onze tenten steeds innovatiever geworden. Willen jullie extra veel deuren in de feesttent, een groot raam of misschien een transparant dak? Wij maken al jouw wensen werkelijkheid. En dankzij de hoge kwaliteit hebben ze een levensduur van maar liefst 15 jaar. Dat maakt onze tenten tot een interessante investering die je ruimschoots kan terugverdienen.

Feesttent Kopen

Keuze uit diverse feesttenten

Naar wat voor feesttent zijn jullie op zoek? Zowel in het scala van grote als kleine feesttenten hebben we een ruime keuze. Imposante tenten zijn bijvoorbeeld de Specials Armada en de Specials Athena. Onder deze sfeervolle tenten met een capaciteit van maar liefst 5000 mensen wordt ieder feest een succes! Ook onze aluminium tenten maken we net zo groot als je wilt. De DT225 is bijvoorbeeld zeer geschikt als grote feesttent. Mag het net wat kleiner zijn? De DT170 maar ook de Stretchtent zijn altijd in voor een feestje. Doordat Stretchtenten onderling koppelbaar zijn, maak je ze gemakkelijk precies zo groot als je wilt. De Pagodetent is dan weer een uitstekende aanvulling op het feestterrein, als ingang, garderobe, EHBO post of overdekte bar.

Feesttent Kopen

Een feesttent kopen als tentverhuurder

Als tentverhuurder is een feesttent een onmisbaar deel van je assortiment. Feesten zijn bij uitstek de gelegenheid waarbij mensen kiezen voor het huren van een tent. Tent Trading heeft diverse verschillende tenten die voor tal van feestje inzetbaar zijn. Wil je liever niet je voorraad eindeloos uitbreiden maar moet je soms ‘nee’ verkopen aan klanten? Bekijk dan onze speciale mogelijkheden voor tentverhuurders. Je maakt gebruik van onze voorraad tegen gunstige voorwaarden en hebt daardoor altijd een achtervang om op terug te vallen!

Feesttent Kopen

Een vrijblijvend advies bij het kopen van jouw feesttent

Een feesttent kopen maken we bij Tent Trading graag zo gemakkelijk mogelijk. Bijvoorbeeld door het geven van een vrijblijvend advies. In de afgelopen jaren hebben we voor meer dan 25.000 vierkante meter tent geleverd. Deze ervaring gebruiken we graag om ook voor jou de optimale feesttent te realiseren. Hebben jullie bijzondere wensen voor een feesttent? We gaan de uitdaging graag aan! Ook met bijkomende zaken zoals een tentvloer helpen we jullie graag. Neem vandaag nog contact met ons op voor een advies op maat voor jullie feesttent(en).

Vraag hier uw offerte op maat aan
Feesttent Kopen

Neem direct contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.