Kennis 25.000 m2 tent
Direct beschikbaar Ruime voorraad
Financieel Koop & lease

Indrukwekkende festivaltent kopen van hoge kwaliteit

Een festivaltent kopen voor jouw evenementen? Of om jouw verhuuraanbod uit te breiden? In onze tenten zit de sfeer er direct goed in. Want indruk maken, dat doen ze! Of het nu gaat om kleinere of grote festivals, er is altijd een tent op maat die past bij jouw gebruik. Een afgesloten tent of een tent met open zijwanden? Jij bepaalt hoe jouw tent eruit ziet, wij verzorgen de rest! Want we helpen je graag met een festivaltent van hoge kwaliteit die precies past bij jouw plaatje. Vind bij Tent Trading jouw sfeervolle tent die ieder festival tot een groot succes maakt.

Een festivaltent kopen direct van de fabrikant

Wil je jouw festivaltent van de fabrikant kopen? Zonder tussenschakels verloopt het kopen net even gemakkelijker. Want dankzij onze korte lijntjes schakelen we snel. Dat heeft veel voordelen:

  • Jouw festivaltent is snel leverbaar. In geval van spoed zelfs al binnen één week na de orderbevestiging;
  • Heb je bijzondere wensen? Jouw festivaltent wordt speciaal op maat gemaakt. Onze tekenaar maakt van jouw wensen een passend ontwerp;
  • Direct van de fabrikant heeft natuurlijk nog een voordeel. Wij leveren jouw tent namelijk voor een extra gunstige prijs!
  • Je weet precies wat je koopt. Een goedgekeurde festivaltent van de hoogste kwaliteit!

Direct sfeer met de Specials Athena

Eén van onze bijzondere festivaltenten is de Specials Athena. Zoek je sfeer op jouw festivalterrein, dan zit je met deze tent zeker goed. Een stoere tent die standaard wordt geleverd met open zijwanden. Liever dichte zijwanden? Dan doen we dat! Dankzij de volledig vrije overspanning van maar liefst 25 meter breed oogt deze tent extra ruim. De lengte bepaal je zelf, tussen de 35 en 60 meter maar liefst. Dat wordt een mooi feest! Vragen over de Athena? We vertellen je met plezier alles wat je wil weten!

Festivaltent Athena Special

Maak indruk met de Specials Armada

Nog zo’n imposante blikvanger, dat is de Armada. Een unieke boogvorm, voorzien van strak PVC zeildoek. Een volledig vrije overspanning, die alle gasten een perfect uitzicht op het podium biedt. Een festivaltent kopen die ruimte biedt aan 5000 feestgangers? De Armada staat voor je klaar! Extra leuk is dat je de kopgevel kan laten bedrukken met een eigen afbeelding of logo. Zo maak je het geheel nog sfeervoller. In de lengte is deze tent onbeperkt met 5 meter te verlengen, waardoor je hem net zo groot maakt als je zelf wilt. Een unieke tent, onze Armada!

Festivaltent Armada Special

Het festivalterrein compleet met de pagodetent

Natuurlijk heb je op jouw festivalterrein een grote feesttent nodig. Een tent die direct de aandacht pakt. Maar, ook de kleinere tenten moeten niet vergeten worden. Een garderobe, een overdekte bar of een passende entree: je realiseert het met de pagodetent. Deze karakteristieke tenten zijn leverbaar in verschillende formaten en kleuren. Zo passen ze perfect op jouw festivalterrein. Hun vierkante dak geeft ze een unieke uitstraling. Koppel meerdere pagodetenten aan elkaar en maak jouw festivalterrein nog completer. Met deze tenten realiseer je de finishing touch van jouw festivalterrein!

Festivaltent Pagodetenten

Veel mogelijkheden speciaal voor tentverhuurders

Verhuur jij tenten en wil je je assortiment uitbreiden? Of ben je op zoek naar echte blikvangers voor jouw klanten? Dan zijn onze Armada en Athena de tenten die je zoekt. Ook onze veelzijdige pagodetenten zijn de perfecte aanvulling voor jouw assortiment. Van festival tot zakelijk evenement: deze tenten passen overal bij.

Wist je dat we voor tentverhuurders werken met speciale kortingstarieven? Op basis van een jaarlijkse afname breid jij heel voordelig jouw assortiment uit. Daarnaast hebben we de mogelijkheid tot inhuur van tentmaterialen. Zo hoef je je ook in piekperiodes geen zorgen te maken over je voorraden. Neem zeker even contact op voor meer informatie.

Een festivaltent kopen met bijpassende vloer

Een vloer is niet voor alle festivaltenten nodig. Maar is de vloer bij jouw festival wel van belang? Dan hebben we die! We hebben keuze uit verschillende vloeren. De vlondervloer is de populairste voor festivals. De houten vloerdelen van 0,5 bij 5 meter kunnen gemakkelijk zelf gelegd worden.

Behoefte aan een vloer die meer gewicht kan dragen? Dan zijn er de cassette vloer en de zwaarlastvloer. Deze worden ook gebruikt voor bijvoorbeeld werktenten. Advies nodig over de vloer die het beste past bij jouw festivals? We geven je graag vrijblijvend advies.

Profiteer van de hoogste kwaliteit door jarenlange ervaring

Al meer dan 10 jaar levert het team van Tent Trading aluminium hallen van de hoogste kwaliteit. Dankzij continue innovatie blijven onze tenten steeds weer verbeteren. En door het leveren van meer dan 25.000m2 tent, weten we precies welke tent waar past.

Alle festivaltenten zijn goedgekeurd volgens de DIN norm 4102B1. Ze voldoen aan de geldende Europese brand- en veiligheidseisen. Daarnaast wordt elke tent geleverd met een Tentboek, opgesteld door Tentech. Hierin vind je alle constructieberekeningen en technische informatie over de tent.

Persoonlijk advies van onze adviseurs

Onze adviseurs hebben inmiddels veel ervaring opgedaan voor het plaatsen van jouw tent. Daardoor kunnen ze je een open en eerlijk advies geven over jouw situatie. Past een bepaalde tent beter bij jouw situatie dan een andere? Of is het slim om bepaalde maatregelen te treffen? Wat is de beste plek voor welke tent? We zullen het altijd eerlijk aangeven. Daar heb je immers het meeste aan!

Ook een mogelijkheid is het locatiebezoek. Tijdens een bezoek op jouw locatie geven adviseurs jou een advies op maat over jouw festivallocatie. Twijfel je bijvoorbeeld over de precieze plaatsing van de tenten? Of welke tenten het beste passen? Onze adviseurs helpen!

Een passende offerte voor jouw festivaltent

Tot slot het financiële deel. Want ook de financiën zijn natuurlijk belangrijk bij een festivaltent kopen. Wist je dat je de keuze hebt tussen het direct kopen en het leasen van onze accommodaties? Ga je een tent met geleend geld kopen, dan is lease vaak de goedkoopste optie. Tijdens het leasen hoef je je geen zorgen te maken over bijvoorbeeld reparaties of afschrijving van de tent. Je bent wel direct economisch eigenaar. Lees meer over onze lease-constructie. Of vraag een offerte aan, waarin we zowel de mogelijkheid tot lease als de directe koopprijs meegeven. Dat maakt het nemen van de beslissing wel zo gemakkelijk.

Dus, wil jij een goedgekeurde festivaltent kopen van de hoogste kwaliteit? Vraag dan vandaag nog jouw offerte aan!

Neem direct contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.