Laagste prijs garantie, vraag een offerte aan!

Informatie aanvragen

Wil je meer informatie over een bepaalde tenthal? Door onderstaand formulier in te vullen kunnen onze specialisten je een vrijblijvende offerte en of advies geven. Kom je er niet helemaal uit of wil je meer weten over de mogelijkheden? We zitten voor je klaar: bel, mail of chat met een van onze adviseurs.

Vrijblijvend informatie aanvragen

Een tenthal via Tent Trading, dat is snel en professioneel geregeld. Je hebt als ondernemer of bedrijf immers geen zin in ellenlange offertetrajecten en wachttijden. Daar hebben we bij Tent Trading al onze processen op ingericht. Wij zorgen dat we altijd snel kunnen schakelen en flexibel met je mee kunnen bewegen.

Wie zijn wij?

Wij zijn Tent Trading. In 2008 zijn we gestart in de wereld van tent en tenthallen. De afgelopen jaren hebben we al veel opdrachtgevers mogen helpen met hun vraag naar semi-permanente totaaloplossingen. We kennen het klappen van de zweep en weten goed wat wel en vooral ook niet werkt. Dit maakt dat we jou altijd van een passend en eerlijk advies voorzien. We zullen het dus ook altijd zeggen als iets niet kan, maar ook altijd meedenken over een wel passende oplossing.

Waarom kiezen ondernemers voor Tent Trading?

Onze opdrachtgevers vinden onze ervaring fijn. We hebben een heleboel kennis vergaart en delen die graag met jou. Ook kijken we verder dan alleen de tent die we je leveren. We denken mee over de mogelijkheden, zodat de tenthal geoptimaliseerd kan worden voor jouw doel. Wat heb je precies nodig en hoe kunnen wij dat leveren?

Voordelen Tent Trading

  • Je maakt gebruik van onze jarenlange kennis en ervaring
  • We leveren jouw tent volgens de NEN-8020-41, inclusief uitgebreid tentboek
  • Elke tenthal die we leveren voldoet aan alle Europese brand- en veiligheidseisen
  • We leveren snel, omdat we een eigen productietak hebben.

Liever persoonlijk advies?

Wil je liever iemand persoonlijk aan de telefoon? Dat kan! Onze adviseurs zitten voor je klaar. Zij praten je door alle stappen van het offerteformulier en helpen je de best passende keuzes voor jouw situatie te maken.

Kennis 25.000 m2 tent
Direct beschikbaar Ruime voorraad
Financieel Koop & lease
Nu bereikbaar

+31 (0) 85 3014279

Offerte aanvragen

info@tenttrading.com

Tip van Koen