Laagste prijs garantie, vraag een offerte aan!

Tentverhuurders

Voor tentverhuurders zal dit niet onbekende zijn: de afgelopen tijd moest je weleens nee verkopen, omdat je materiaal te kort kwam. Om dat te voorkomen, besloot je extra materiaal in te kopen. Zodoende heb je je capaciteit vergroot. Voorlopig kun je alle klanten aan. Nou ja, tot dat ene weekend. Je hebt wéér materiaal tekort….

Zo verhoog je de verhuurbezetting

We snappen dat het vervelend is om een opdracht niet aan te kunnen nemen door te weinig materiaal. Maar we snappen ook dat je niet groots wilt investeren in materiaal wat je alleen tijdens je piekmomenten nodig hebt. Daar hebben we wat op bedacht.

We werken als Tent Trading samen met jou als tentverhuurder. We kunnen je helpen aan tijdelijke tentmaterialen. Denk hierbij aan glaswanden, zwaarlastvloeren, aluminium en zeilwerk. Hierdoor hoef jij minder te investeren in materialen die je alleen tijdens piekmomenten inzet. Zo verhoog je de verhuurbezetting, zonder grootse investeringen.

Speciale tarieven voor tentverhuurders

Omdat je materialen alleen nodig hebt tijdens die paar weekenden in het jaar dat het piekt, werken we met speciale tariefstellingen en bieden we de mogelijkheid tot inhuur. We werken hiervoor met één uitwisselbaar systeem. Dit heeft onder andere als voordeel dat de tenten een hele hoge restwaarde houden. Daarnaast werken we dus met een vast kortingspercentage op basis van een jaarafname. Wel zo transparant.
De beste en meest volledige partner zijn van jouw tentverhuurbedrijf, dat is ons doel!

Dit kunnen we voor jou doen

Benieuwd naar wat we speciaal voor jou als tentverhuurder kunnen doen?
Download dan onze speciale verhuurbrochure en kom meer te weten over een partnership.

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kennis 25.000 m2 tent
Direct beschikbaar Ruime voorraad
Financieel Koop & lease
Nu bereikbaar

+31 (0) 85 3014279

Offerte aanvragen

info@tenttrading.com

Tip van Remco