Kennis 25.000 m2 tent
Direct beschikbaar Ruime voorraad
Financieel Koop & lease

Zorgeloos kopen van een tenthal met advies op maat

Bij het aanschaffen van een tenthal is advies vragen een slimme stap. Voor de meeste ondernemers is de aanschaf van een tenthal geen dagelijkse kost. Daardoor is het soms lastig om overzicht te krijgen in wat belangrijk is en wat de slimste keuzes zijn in jouw situatie. Voor onze adviseurs zijn tenthallen juist wél dagelijkse kost. Zij kunnen je dan ook van een gepast advies voorzien en tips geven over de ideale tenthal voor jouw situatie. Meer weten? Vraag direct jouw vrijblijvende advies aan of lees verder over de mogelijkheden van het kopen van een tenthal bij Tent Trading.

Voordelen Tent Trading

  • Alle kennis, mensen en materialen in eigen huis
  • Supersnel te leveren en monteren, door grote voorraad en eigen productie
  • Ervaring met veel verschillende soorten projecten

Met persoonlijk advies over een tenthal kom je verder

Een tenthal is in de meeste gevallen een aluminium tent. Deze tenten zijn niet te vergelijken met de doorsnee kampeertent. Ze zijn van zeer hoge kwaliteit en de tenthallen van Tent Trading hebben een levensduur van maar liefst 15 jaar. Ze zijn dus perfect semipermanent in te zetten voor tal van doeleinden. Met zo’n lange levensduur is het uiteraard wel belangrijk dat een tent past bij jouw huidige situatie, maar ook in de toekomst aan jouw wensen blijft voldoen. Tijdens een gesprek met één van onze adviseurs denken zij met je mee over een geschikte tent. Niet alleen de soort tenthal is hierbij van belang, maar denk ook aan maatvoering, welke type deuren, moeten er ramen worden geplaatst et cetera.

Tenthal Tent Trading

Ontdek de veelzijdigheid van een tenthal

De legio mogelijkheden van een tenthal maken deze hallen tot een ideale oplossing voor zowel bedrijven als tentverhuurders. Zo worden tenthallen veel gebruikt als opslag, uitbreiding van verkoopruimtes of werkruimtes. De lichtere modellen zijn uitstekend op te bouwen zonder hulp van machines: dit maakt ze tot een ideale optie om werkplaatsen te overdekken of voor andere tijdelijke oplossingen te gebruiken. Ook voor tentverhuurders zijn de Aluhallen de perfecte aanvulling op het assortiment: deze tenten zijn zowel voor particulier als zakelijk gebruik in te zetten.

Tent Trading Advies

Jouw professionele Aluhal in korte tijd geleverd

Het aanschaffen van een Aluhal is niet altijd gebonden aan een korte termijn. Maar in sommige gevallen wel: je hebt dan met spoed een oplossing nodig voor jouw ruimtegebrek. Juist in deze situaties staat Tent Trading voor je klaar. Met onze eigen productietak en grote voorraad kunnen we zeer snel schakelen. Zeker onze basismodellen kunnen we vaak al binnen 24 uur leveren. Heb je bijzondere wensen en moeten we een tenthal geheel op maat maken? Uiteraard gaan we ook dan direct voor je aan de slag, zodat je binnen korte tijd beschikt over jouw nieuwe accommodatie!

Tenthal Advies

Goed voorbereid met advies een tenthal kopen

Tent Trading is al sinds 2008 actief in de wereld van tenten en tenthallen. In die jaren hebben we het klappen van de zweep leren kennen. Tijdens het realiseren van tijdelijke en semipermanente oplossingen voor honderden ondernemers, hebben we een schat aan ervaring opgedaan. Daardoor kunnen we ook moeiteloos op jouw situatie inspelen. Heb je dus ergens vragen over of wil je jouw keuze nog even nalopen met een professional? Geen probleem! Neem contact met ons op via telefoon, mail of chat, of vul het formulier in om een vrijblijvend advies aan te vragen. Zo kunnen we met je meedenken en een passende oplossing realiseren voor jouw bedrijf!

Offerte aanvragen

Neem direct contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.