Kennis 25.000 m2 tent
Direct beschikbaar Ruime voorraad
Financieel Koop & lease

Veelzijdige tenten voor tentverhuurders

Tent Trading is het adres voor tenten voor tentverhuurders. Niet alleen kan je bij ons terecht voor een groot en veelzijdig aanbod, we werken ook nog eens met zeer aantrekkelijke voorwaarden voor tentverhuurders! Denk aan een gunstige prijs, maar ook de mogelijkheid tot inhuur. Zo hoef je niet te investeren in extra materiaal, maar heb je altijd onze zeer ruime voorraad achter de hand. Zo kan je elke aanvraag met beide handen aangrijpen! Maar natuurlijk kan je bij ons ook terecht als je je assortiment wél wilt vergroten. Welk van onze tenten past bij jouw wensen?

Voordelen Tent Trading

  • Alle kennis, mensen en materialen in eigen huis
  • Supersnel te leveren en monteren, door grote voorraad en eigen productie
  • Ervaring met veel verschillende soorten projecten

Een groot scala aan tenten voor tentverhuurders

Welke tenten worden in jouw bedrijf het meest verhuurd? Eén van de meest populaire tenten van tentverhuurders is onze DT170. Deze tent heeft dan ook tal van voordelen: hij biedt veel ruimte, maar is alsnog met de hand op te bouwen. Daarnaast is het profiel kostenefficiënt én is de tent inzetbaar voor tal van verschillende gelegenheden. Maar je vindt bij ons uiteraard ook kleinere, grotere en heel andere tenten. Wat dacht je van de veelzijdige Pagodetent, de sfeervolle Stretchtent en festivaltoppers als de Armada en de Athena?

TentTrading

Tenten op maat voor tentverhuurders

Ben je een tentverhuurder en op zoek naar maatwerk? Tent Trading levert niet alleen tenten in standaardmaten, maar maakt desgewenst jouw tenten helemaal op maat. Daarbij kunnen we als uitgangspunt één van onze tenten nemen, maar ontwerpen we ook met plezier een tent helemaal vanaf de tekentafel. Zo kunnen we al jouw wensen verwerken in onze tenten. Maar natuurlijk kan je ook kiezen voor het verwerken van extra opties in bestaande tenten. Door onze ruime ervaring en omdat we de productie volledig in eigen hand hebben, kunnen we altijd jouw ideale tent realiseren.

Tenten voor tentverhuurders

Koop nieuwe tenten of maak gebruik van onze mogelijkheid tot inhuur

Tent Trading is het adres voor het vergroten van jouw assortiment. Maak gebruik van onze veelzijdige standaardprofielen en zorg ervoor dat je vrijwel elke klus aan kunt! Heb je de ervaring dat je op piekmomenten toch nog materiaal tekort komt? Dan hebben wij een oplossing! Met ons speciale partnership gaan we een samenwerking aan waarbij jij altijd op ons kan terugvallen voor tijdelijke tentmaterialen. Door te werken met één uitwisselbaar systeem, behouden de tenten daarbij een heel hoge restwaarde. Meer weten over de mogelijkheden? Download onze speciale verhuurbrochure!

TentTrading

Altijd een snelle levering voor een scherpe prijs

Door onze jarenlange ervaring weten we wat belangrijk is in de tentenwereld. Snelheid, kwaliteit en een scherpe prijs zijn hierbij drie van onze belangrijke pijlers. Heb je tenten nodig? De meeste tenten kunnen we direct uit voorraad leveren! Maar ook op maatwerktenten hoef je nooit lang te wachten. Bij het ontwerpen en produceren van onze tenten gebruiken we vanzelfsprekend de beste materialen en streven we een zeer hoge kwaliteit na. En doordat we het hele proces in eigen beheer hebben, kunnen we onze tenten altijd voor een scherpe prijs leveren.

Wil jij je materiaal uitbreiden, een partij hebben waar je op kan terugvallen in drukte of heb je behoefte aan een deskundig advies? Tent Trading is dé partij op het gebied van tenten. Onze specialisten zitten klaar om je te helpen met meer informatie, een persoonlijk advies of een offerte op maat!

Offerte aanvragen
TentTrading