Laagste prijs garantie, vraag een offerte aan!

Aluhal leasen bij Tent Trading

Naast een aluhal kopen, kun je bij Tent Trading ook kiezen voor een aluhal leasen. Hierdoor houd jij meer geld over voor andere investeringen en dragen klanten maandelijks bij aan jouw materialen. Lees hier meer over de verschillen tussen koop en lease, de voordelen van leasen en hoe leasen bij Tent Trading werkt.

Verschil tussen aluhal kopen en aluhal leasen

Iets kopen, dat proces kennen de meeste mensen wel. Je kiest iets uit, betaalt en dan is het van jou. Dat werkt zo in de supermarkt en dat werkt zo met het kopen van een tent. De tent is na de koop van jou. Ook kosten die het kopen van de tent met zich meebrengen, betaal je zelf. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de verzekering, het onderhoud en de afschrijving.

Kies je voor lease, dan ligt dit anders. Bij Tent Trading bieden we financial lease aan. Als klant word jij dan direct economisch eigenaar van de tent.

Dit betekent dat je tent mag opwaarderen op je balans en je zelf de afschrijvingsperiode en restwaarde kiest. Door financial lease hou jij geld over om andere investeringen te doen of om je liquiditeit te garanderen.

Voordelen van een aluhal leasen

  • Kosten inzichtelijk: met lease weet je beter wat je maandelijks kwijt bent aan kosten voor jouw industrietent/tijdelijk pand/bedrijfshal/werkplaats. Hierdoor kun je een makkelijker een financiële planning maken.
  • Geen zorgen: je hoeft je geen zorgen te maken over de kosten van de verzekering, de afschrijving of eventuele reparaties. 
  • Geen (spaar)geld nodig. Heb je geen enorme buffer in je bedrijf, maar wil je al wel uitbreiden? Dan kan lease interessant zijn. 
  • Goedkoper dan kopen: als je met geleend geld een tent koopt, dan is leasen vaak goedkoper. 

Hoe werkt een tent leasen?

Binnen Tent Trading heb je een vast aanspreekpunt. Deze specialist denkt met je mee en geeft een advies op basis van jouw bedrijfssituatie. Wat voor tent, met welke opties, helpt jou het meest? Op basis van dit advies kunnen we een koop-offerte maken, maar ook een lease-offerte. Jij kunt dan zelf kijken wat op dit moment voor jou de meest gunstige optie is. Kies je voor lease? Dan verzorgen onze ervaren montagemedewerkers de bouw op locatie. Zo weet je zeker dat er niets mis gaat. Heb je gedurende jouw leaseperiode vragen, wil je iets aanpassen of iets weten? Neem dan contact met ons op. Ons team zit voor je klaar. Voor elke stap in het proces hebben we onze eigen mensen, waardoor we je altijd snel kunnen helpen.

Meer weten over lease bij Tent Trading

Vul onderstaand formulier in, bel met 085 3011 555 of mail naar info@tenttrading.com. We vertellen je meer over de mogelijkheden en voorzien je van een passend vrijblijvend advies

Kennis 25.000 m2 tent
Direct beschikbaar Ruime voorraad
Financieel Koop & lease
Nu bereikbaar

+31 (0) 85 3014279

Offerte aanvragen

info@tenttrading.com

Tip van Eric