Laagste prijs garantie, vraag een offerte aan!

Tenthal kopen

Heb je plannen om een tenthal te kopen voor jouw bedrijf? Tent Trading is hét bedrijf voor een snelle levering van tenten van hoge kwaliteit. Onze tenthallen zijn ontzettend veelzijdig. Van opslag tot grote festivaltent, wij maken jouw tenthal volledig op maat. We werken met drie standaard tenten die zeer geschikt zijn voor gebruik als bijvoorbeeld opslag– of werktent. Daarnaast is het altijd mogelijk een maatwerktent te realiseren voor jouw doeleinden. Met onze veelzijdige tenthallen komen we aan al jouw wensen tegemoet!

Voordelen van een tenthal kopen bij Tent Trading

  • Alle kennis, mensen en materialen in eigen huis
  • Supersnel te leveren en monteren, door grote voorraad en eigen productie
  • Ervaring met veel verschillende soorten projecten

Een tenthal kopen met snelle levering

Of je nu als bedrijf tegen een ruimtetekort aanloopt of als tentverhuurder met een capaciteitstekort zit: het is fijn als er snel een oplossing is. Die snelle oplossing verzorgen wij voor je. Van een ontwerp op de tekentafel tot een volledige tenthal: we hebben het hele proces in eigen hand. Daardoor kunnen we niet alleen een zeer hoge kwaliteit garanderen, ook de levering van onze producten is altijd op korte termijn. Met spoed een tent nodig? In de meeste gevallen kunnen we al binnen een week na orderbevestiging de tent leveren. Neem contact op voor alle mogelijkheden!

Een veelzijdige tenthal kopen voor elk doeleind

Je kunt alle kanten op met onze tenthallen. Zo worden onze tenten veel ingezet als oplossing bij ruimtegebrek bij bedrijven. Denk aan een opslag, werktent of zelfs een tijdelijk kantoorpand. Dankzij de vele mogelijkheden qua isolatie zijn er talloze opties. Daarnaast is het de perfecte evenementenlocatie. De tenthal heeft een strakke uitstraling, waardoor het een aanwinst is op elk evenemententerrein. Verder kan de tent met behulp van kleuren, banners en decoratie sfeervol en persoonlijk worden aangekleed. Tel hier de gemakkelijke opbouw van de tent bij op en je bent verkocht.

Alles in huis om jou als tentverhuurder te kunnen helpen

Ben jij een tentverhuurder met capaciteitstekort? Wij hebben alle materialen die jij nodig hebt! In de tentenverhuur kan de vraag enorm fluctueren. Tent Trading is de partij voor het uitbreiden van je eigen assortiment, maar daarnaast kunnen wij je helpen aan tijdelijke tentmaterialen. Juist op de piekmomenten dat je tekortkomt, kan je op ons bouwen als vangnet. Meer weten over de mogelijkheden voor tentverhuurders? Lees de informatie op onze website of neem direct contact met ons op.

Ruimtegebrek? Wij leveren jouw tenthal snel en voordelig!

Niet alleen tentverhuurders, ook bedrijven voorzien wij van snelle en veilige oplossingen. Zo kan je een tenthal kopen als multifunctionele bedrijfsoplossing. Op korte termijn extra ruimte nodig door calamiteiten of op zoek naar een duurzame manier om je capaciteit te vergroten? Wij hebben de tent in huis die je zoekt. Zo worden onze tenten vaak ingezet als opslag, waarbij ook volledige isolatie mogelijk is door middel van een geïsoleerd dak en sandwichpanelen. Maar ook het inzetten als werktent, overkapping of tijdelijk bedrijfspand zijn populair. Verder zijn er tal van extra opties waar je als ondernemer gebruik van kunt maken. Denk aan overheaddeuren, roldeuren, loopdeuren, ramen en transparante wanden. Samen ontwerpen we, vaak aan de hand van onze basisprofielen, de industrietent die je zoekt.

De DT110, een snelle en efficiënte oplossing

Eén van onze basisprofielen is de DT110. Dit lichte tentprofiel is heel interessant voor ondernemers die zoeken naar een gemakkelijke oplossing om bijvoorbeeld een op- en overslag te overdekken. Daarnaast realiseer je hiermee gemakkelijk een overdekte ruimte voor het stallen van machines of andere voorraad. Voor de breedte kan gekozen worden voor 3, 5, 6, 8 en 10 meter. In de lengte is hij per 5 meter onbeperkt te verlengen. Doordat de tent met twee mensen is op te bouwen, zonder gebruik van grote machines, is hij gemakkelijk te verplaatsen. Een ideale tent die snel en makkelijk inzetbaar is.

Ontdek de voordelen van de DT170

De DT170 is een zeer populair basisprofiel onder tentverhuurders. De tent biedt veel ruimte, maar is desondanks nog steeds met de hand op te bouwen. Een gemakkelijk inzetbare tent dus die bij veel verschillende opdrachten kan worden ingezet. Daarnaast is deze tent ook heel geschikt voor ondernemers die het net wat breder willen dan de DT110: de DT170 is 12,5 of 15 meter breed. De tent wordt standaard geleverd met zeilen, maar is ook beschikbaar met vloeren, harde wanden, ramen en andere deuren zoals een loop- of roldeur.

De DT225, voor het realiseren van grootse plannen

Bij vooruitstrevende plannen hoort een passende tent: maak kennis met onze DT225. De breedte van de tent varieert tussen de 10 en 25 meter. Dankzij de grote ruimte is de tent een perfecte evenementenlocatie waarin veel mensen terecht kunnen. Denk aan een festivaltent of een heuse trouwlocatie. Zo geven de optionele transparante wanden de tent een zeer chique uitstraling. Voor de opbouw is een heftruck met lier het gemakkelijkst. Dankzij de zwaluwstaartverbindingen is het opbouwen van deze tent desondanks niet al teveel werk.

Een maatwerktent voor jouw bedrijf

Bij Tent Trading zijn we van alle markten thuis. Onze basisprofielen zijn aluminium tenten die veel verkocht worden. Maar zoek jij net even wat anders? Dan zitten we voor je klaar. We ontwerpen jouw tent aan de hand van jouw wensen volledig vanaf de tekentafel! Maar ook een variant die voortborduurt op onze basisprofielen behoort uiteraard tot de mogelijkheden. In de loop der jaren hebben we veel ervaring opgedaan met het realiseren van zeer uiteenlopende oplossingen. Dat maakt ons tot een goede sparringpartner én een betrouwbare partij in het produceren van jouw ideale tenthal.

Alles voor jouw tenthal onder één dak

Tent Trading heeft alles op het gebied van tenten. Naast de verkoop van onze tenthallen, leveren we ook de populaire pagode– en stretchtenten. Deze tenten zijn net als onze tenthal zeer veelzijdig! Een ander belangrijke factor zijn tentvloeren. Want wat is een tent zonder goede vloer? Ook voor dit onmisbare onderdeel adviseren we je graag. Past een zwaarlastvloer, cassettevloer of vlondervloer het beste bij jou en jouw wensen? Neem gerust contact met ons op om te overleggen over de meest geschikte vloer in jouw situatie.

Van ontwerp tot montage, Tent Trading is hét adres

Het grote voordeel van zaken doen met Tent Trading? Wij hebben alle kennis in eigen huis. Het ontwerpen van een tent, het inbouwen van speciale opties, het leveren van onze tenten: we doen het allemaal zelf. Daardoor kunnen we snel schakelen en jouw tenthal op korte termijn leveren. Ten tweede kunnen we een zeer hoge kwaliteit garanderen. We gebruiken de beste materialen en werken met de stevigste constructies. Je koopt bij ons altijd een duurzame tent met een lange levensduur. Tot slot kunnen we onze klanten op deze manier een zeer goede service bieden. Altijd een snel antwoord op je vragen, een eerlijk en duidelijk advies voor jouw situatie en niet onbelangrijk: een scherpe prijs!

Een veilige tenthal kopen die aan alle eisen voldoet

Als je een tenthal koopt, wil je natuurlijk een tent die veilig is, ongeacht het gebruiksdoel. Alle tenten van Tent Trading voldoen vanzelfsprekend aan alle Europese brand- en veiligheidsregels en zijn goedgekeurd volgens DIN-norm 4102B1. Bij elke tent leveren we een tentboek met alle constructieberekeningen en andere technische informatie. De tentboeken zijn samengesteld door Tentech conform NEN 8020-41. Koop je bij Tent Trading, dan koop je kwaliteit én veiligheid.

Al jouw vragen beantwoord tijdens een locatiebezoek

Heb je vragen, dan ben je altijd welkom om vrijblijvend contact op te nemen met onze adviseurs. Maar soms is het makkelijker om die vragen op je eigen locatie te kunnen stellen. Bijvoorbeeld als je twijfelt over de locatie van de tent of over het opbouwen van een tenthal op een bepaalde ondergrond. Daarnaast kunnen adviseurs tijdens een locatiebezoek natuurlijk ook al je andere vragen beantwoorden. We zijn open en transparant in onze adviezen en denken vanuit onze ruime ervaring graag mee over de juiste optie voor jouw bedrijf. Neem contact met ons op om jouw locatiebezoek in te plannen.

Vertrouwen op jarenlange ervaring in de tentenwereld

Wat is er fijner dan zakendoen met een ervaren partij? Tent Trading is al sinds 2008 actief in de wereld van tenten. Onze tenthallen zijn op tal van verschillende manieren ingezet, waardoor we snel en gemakkelijk op iedere situatie kunnen inspelen. Extra capaciteit nodig als tentverhuurder, een flexibele bedrijfsoplossing of een prachtige festivaltent op maat? We draaien er onze hand niet voor om. Weet je al precies wat je wil? Vraag dan direct jouw vrijblijvende offerte aan. We sturen je zo snel mogelijk een gedetailleerde offerte! Zit je nog met vragen? Neem gerust contact met ons op voor een advies op maat. We nemen je graag mee in onze passie voor tenten!

Kennis 25.000 m2 tent
Direct beschikbaar Ruime voorraad
Financieel Koop, huur & lease

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@tenttrading.com

Tip van Remco