Laagste prijs garantie, vraag een offerte aan!

Met Tent Trading leveren we snelle, voordelige en veilig oplossingen. Zo helpen we onze opdrachtgevers om geen omzet mis te lopen. Met een extra opslag- of werktent kun je het extra werk aan. Tent Trading  levert drie standaard opslag- en werktenten, die wij snel en voordelig plaatsen. Je kunt hierbij kiezen uit kopen of leasen. 

Waar kun je uit kiezen?

Wij werken met drie basisprofielen, de DT110, DT170 en de DT225. Heb je meer maatwerk nodig? Dan nemen we een basisprofiel als uitgangspunt of gaan we naar de tekentafel. Naast tenthallen kun je ook bij ons terecht voor pagode-tenten, stretchtenten, zwaarlastvloeren, cassettevloeren, vlondervloeren en onze specials Armada en Athena.


Offerte aanvragen

Kwaliteit en snelheid

Waar bent u naar op zoek? Wij zorgen dat jouw tijdelijke opslag- of werktent op jouw behoefte is afgestemd. Van klein tot groot en van een korte tot een lange periode: alles is op maat. Wij leveren snel en effectief. Alles is in eigen beheer en door ons gemaakt. Niet alleen qua materialen hebben alles in eigen beheer. We hebben ook een groot team met ervaren en gemotiveerde medewerkers. Zo weet jij zeker dat je binnen een mum van tijd weer veilig door kunt. Ook geïnteresseerd in een efficiënte en snelle oplossing? Vraag een offerte aan. 

  • Kwalitatieve en veilige tenten
  • Op maat gemaakt
  • Supersnelle levering
  • Alles in eigen beheer
  • Ontzorging van begin tot eind
Nu bereikbaar

+31 (0) 85 3014279

Offerte aanvragen

info@tenttrading.com

Tip van Eric