Laagste prijs garantie, vraag een offerte aan!

Veelgestelde vragen


Ja, onze tenten zijn gecertificieerd. Onze tenten voldoen aan alle Europese brand- en veiligheidseisen en zijn goedgekeurd volgens de DIN-norm 4102B1. De tenten zijn daarnaast voorzien van een tentboek, samengesteld door Tentech conform NEN 8020-41. Het tentboek bevat alle constructieberekeningen en technische informatie.

In de meeste gevallen kunnen we de tent binnen 1 week na de orderbevestiging bouwen.

We hebben verschillende mogelijkheden. Zo kunnen we tenten verankeren door middel van betonankers, het slaan van haringen of het plaatsen van ballastblokken. In overleg kijken we mee over de best passende optie(s) voor jouw situatie.

Ja, dat kan. In het geval van een geisoleerde tenthal voorzien we de tent van een geïsoleerd dak, met sandwichpanelen als zijwandbekleding.

Ja, dat kan. De tent wordt standaard geleverd met zeilen. Maar we kunnen deze voorzien van een deur. Je kunt dan kiezen uit een elektrische roldeur, dubbele deuren of een enkele loopdeur. Mocht je twijfelen over de juiste deur voor jouw situatie? Vraag het ons, dan denken we met je mee.

De zijhoogte van de tent is standaard 3 meter. Dit kunnen we echter ophogen. Zo kun je bij ons terecht voor tenten met een zijhoogte tot wel 6 meter!

Dat kan zeker. In dat geval plannen we een locatiebezoek. We komen dan langs op locatie om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn voor een tent (op maat). Neem direct contact met ons om een locatiebezoek te plannen.

Je kunt bij ons kiezen voor koop, huur en voor lease. Ben je zelf tentverhuurder, dan werken we met aantrekkelijke tariefstellingen en heb je de mogelijkheid tot inhuur.

Kennis 25.000 m2 tent
Direct beschikbaar Ruime voorraad
Financieel Koop & lease
Nu bereikbaar

+31 (0) 85 3014279

Offerte aanvragen

info@tenttrading.com

Tip van Koen