Laagste prijs garantie, vraag een offerte aan!

Veiligheid en kwaliteit

Veilig én met plezier werken staan bij ons op een gedeelde eerste plaats. In ons beleid, handelen en onze werkomgeving staat veiligheid centraal. Zo voldoen onze tenten aan alle Europese brand- en veiligheidseisen. Ook zijn ze goedgekeurd volgens de DIN-norm 4102B1. Daarnaast zijn ook al onze tenthallen voorzien van een Tentboek, samengesteld door Tentech conform NEN 8020-41. Dit Tentboek bevat alle constructieberekeningen en technische informatie van de tenthal.

Ook onze medewerkers dragen bij aan onze hoge veiligheidseisen. Dit doen we door ze te scholen. Onze montagemedewerkers zijn VCA-gecertificeerd. Ook dragen en hanteren ze alle verplichte beschermingsmiddelen.

Kwaliteit bij Tent Trading

Van grond tot nok stralen onze tenthallen kwaliteit uit. Niet alleen als je droog staat tijdens op- of overslag, maar ook als je de deuren doorloopt naar uw tijdelijke bedrijfsaccommodatie.  Onze tenten zijn betrouwbaar en sterk. Wij hebben alle stappen van het proces in eigen beheer, waardoor we elke stap langs onze eigen hoge lat kunnen leggen.  Dit levert niet alleen een hoge kwaliteit op, maar ook de mogelijkheid tot snel schakelen. Een volledig aan jouw wensen aangepaste tenthal is geen enkel probleem.

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kennis 25.000 m2 tent
Direct beschikbaar Ruime voorraad
Financieel Koop & lease
Nu bereikbaar

+31 (0) 85 3014279

Offerte aanvragen

info@tenttrading.com

Tip van Remco