Laagste prijs garantie, vraag een offerte aan!
Kennis 25.000 m2 tent
Direct beschikbaar Ruime voorraad
Financieel Koop & lease

Een boogtent kopen van hoge kwaliteit

Een boogtent kopen voor jarenlang plezier? Tent Trading is het juiste adres. Onze hoogwaardige tenten zijn namelijk van de hoogste kwaliteit en hebben daardoor een levensduur van maar liefst 15 jaar. Een interessante investering dus. In ons ruime assortiment vinden jullie ongetwijfeld een tent naar wens. Dankzij onze eigen productielijn en ruime ervaring maken we daarnaast jullie boogtent volledig op maat. Zowel voor kleinere als grote tenten gaan we met plezier voor jullie aan de slag. Ontdek de veelzijdige en professionele accommodaties van Tent Trading!

Boogtent Kopen

Voordelen Tent Trading

  • Alle kennis, mensen en materialen in eigen huis
  • Supersnel te leveren en monteren, door grote voorraad en eigen productie
  • Ervaring met veel verschillende soorten projecten

Een veelzijdige boogtent kopen voor tal van doeleinden

Voor welk doeleinde wordt de boogtent bij jullie ingezet? Zal hij als semipermanente locatie dienen, of wordt de tent met regelmaat op andere locaties ingezet? Al onze tenten zijn goed op- en af te bouwen, voor grotere tenten is soms een heftruck met lier nodig. Het fijne van onze tenten is dat ze vrijwel overal voor te gebruiken zijn. Een feestlocatie? Onze boogtenten stelen ongetwijfeld de show op jullie evenement, bekijk bijvoorbeeld onze imposante Armada. Maar ook onze andere Aluhallen kunnen met een boogvorm worden gerealiseerd, waardoor er altijd een tent van het juiste formaat bijzit.

Boogtent Kopen

Een boogtent kopen direct van de fabrikant

Koop je een tent bij Tent Trading, dan koop je direct van ons als fabrikant. Hierdoor kan je al jouw wensen tot in detail laten vormgeven. We maken namelijk elke accommodatie volledig op maat. Een formaat groter of kleiner dan op onze website staat? Extra deuren of misschien wel bijzondere glaswanden in jullie tent? Het is allemaal mogelijk. Daarbij streven wij in ons productieproces de allerhoogste kwaliteit na. De levensduur van maar liefst 15 jaar is hier het bewijs van. Deze levensduur maakt onze tenten tot een zeer rendabele investering, waarmee een hoog rendement kan worden behaald.

Boogtent Kopen

De voordelen van een boogtent van Tent Trading

Het kopen van een boogtent bij Tent Trading heeft veel voordelen. Eén hiervan is uiteraard de scherpe prijzen die wij kunnen hanteren: er zitten immers geen partijen tussen die ook winst willen maken. Een ander voordeel is onze snelle levering. Dankzij een ruime voorraad kunnen we jouw tent(en) vaak al binnen een week leveren, sommige zijn zelfs direct beschikbaar! Het derde voordeel is de hoge kwaliteit van onze tenten: hierdoor kunnen we de veiligheid van onze tenten garanderen.

Heb je als tentverhuurder extra tenten nodig? Ook dan heeft een samenwerking met Tent Trading veel voordelen. Bouw via ons aan jouw unieke basis voor de verhuur of maak gebruik van onze voorraad bij grote drukte. Lees meer over de mogelijkheden voor tentverhuurders.

Boogtent Kopen

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor een boogtent

Interesse in het kopen van een prachtige boogtent? De investering van deze sfeervolle tent zal je zeker terugverdienen. Vraag vandaag nog een geheel vrijblijvende offerte aan voor een boogtent op maat. Vragen over het formaat, de locatie, de materialen of een heel andere vraag? Onze ervaren adviseurs geven met plezier een advies op maat. We vinden het immers belangrijk dat jullie straks volkomen tevreden zijn met jullie nieuwe aankoop. Neem dus zeker contact op voor een vrijblijvend en professioneel advies.

Offerte aanvragen
Boogtent Kopen

Neem direct contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nu bereikbaar

+31 (0) 85 3014279

Offerte aanvragen

info@tenttrading.com

Tip van Koen