Kennis 25.000 m2 tent
Direct beschikbaar Ruime voorraad
Financieel Koop & lease

Een pagodetent: veelzijdig inzetbaar

De pagodetent: de ene keer de echte blikvanger, de andere keer meer langs de zijlijn. Maar waar je hem ook ziet, hij staat zijn mannetje! Deze karakteristieke en veelzijdige tent is voor tal van doeleinden inzetbaar. Dat maakt hem geliefd bij bijvoorbeeld tentverhuurders, maar ook organisatoren van evenementen weten de pagodetent te vinden. De tent is makkelijk op te bouwen, waardoor hij ook bij kleinere evenementen een fijne toevoeging is. Een praktische tent die je graag achter de hand wilt hebben!

Meer weten over de eigenschappen van de pagodetent? Of over de vele gebruiksdoelen? We vertellen je er graag meer over. Maak kennis met één van de meest veelzijdige tenten!

Pagode

De voordelen van een pagodetent voor jouw organisatie

Een pagodetent voor jouw bedrijf? Ideaal, want met deze tent kan je alle kanten op! Koop je een pagodetent bij Tent Trading, dan profiteer je van veel voordelen:

  • Deze tent is de ideale tent voor festivals;
  • Gebruik hem als garderobe, overdekte bar of informatiekraam;
  • Makkelijk op te bouwen zonder machines;
  • Leverbaar in diverse formaten en veel verschillende kleuren;
  • Onderling met elkaar te koppelen, waardoor je een grote ruimte realiseert;
  • Koop een goedgekeurde tent met eigen Tentboek;
  • Inclusief afvoergoten, zo wordt regenwater efficiënt afgevoerd;
  • Op korte termijn leverbaar dankzij onze grote voorraad.

Koop jouw pagodetent direct van de fabrikant

Een pagodetent is natuurlijk op diverse plekken te koop. Maar niets is zo efficiënt als het kopen direct van de fabrikant! Zonder tussenschakels verloopt het proces sneller, waardoor er minder tijd verloren gaat. Daarnaast kunnen wij de tent voor een extra scherpe prijs leveren! Dankzij onze jarenlange ervaring weten we precies wat de mogelijkheden zijn van de pagodetent. We denken dan ook graag met je mee en geven een eerlijk advies voor jouw situatie.

Een goedgekeurde pagodetent van de beste materialen

Als je een tent koopt, wil je natuurlijk wel een veilige tent van de beste materialen. En andersom willen wij alleen tenten verkopen die van de hoogste kwaliteit zijn. Daarom zijn alleen de beste onderdelen goed genoeg voor onze tenten. Het aluminium wat we gebruiken is Europees geanodiseerd en van kwaliteitsklasse 6082T6. Het dak is bekleed met PVC zeildoek. Dit is zowel Europees UV-bestendig als brandvertragend. Voor de wanden heb je keuze uit zeildoek of harde wanden van sandwichpanelen.

Onze pagodetenten voldoen aan alle geldende Europese brand- en veiligheidseisen. Daarnaast zijn ze goedgekeurd volgens de DIN norm 4102B1.

In welke kleur mogen we jouw pagodetent leveren?

Een festivalterrein dat eruit ziet als een sprookje. Daar is natuurlijk elke festivalorganisatie blij mee! Des te fijner als alles goed met elkaar matcht. En ook de pagodetenten horen daar dan natuurlijk bij! Onze tenten zijn in verschillende kleuren leverbaar. Wil jij dus een tent in een specifieke kleur hebben? Neem dan vooral even contact op! Want hoe gaaf is het als je over jouw evenement loopt en het hele plaatje klopt? Ook met de rest van jouw evenemententerrein kunnen we je helpen. Tenten of passende vloeren: we hebben ze! Vraag ons dus gerust om een vrijblijvend advies.

De pagodetent: populair bij tentverhuurders

Weinig tentverhuurders die geen pagodetent in hun assortiment hebben. En dat snappen wij maar al te goed! Want met deze tent kan je alle kanten op. Een festival? De tent fungeert als entree, garderobe, bar of kraam. En ook een bruiloftsterrein wordt nog vrolijker met één of meerdere van deze mooie tenten. Ze zijn de ideale entree bij slechter weer bijvoorbeeld. Staan er vaak mensen die buiten de deur moeten wachten? Dan biedt een pagodetent bescherming tegen zowel felle zon als regen.

Ontdek de voordelen voor jou als tentverhuurder

Er zijn veel tentverhuurders die hun tenten kopen bij Tent Trading. En daar zijn we blij mee! We bieden dan ook diverse mogelijkheden om jouw bedrijfsvoering optimaal te laten verloepn. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid tot inhuur van onze tenten. Want iedereen kent ze: de piekmomenten waarop jouw voorraad niet voldoende is. Met onze tenten achter de hand kan jij zonder zorgen ondernemen!

En wil je jouw assortiment uitbreiden? We werken met een vast kortingspercentage op basis van een jaarafname. Zo koop je dus voordelig jouw tenten in en werk je aan een mooi en gevarieerd tentenbestand.

Jouw terrein compleet met onze aluminium tenten

Is jouw terrein compleet met onze pagodetenten? Of zijn er nog meer aluminium tenten die je kan gebruiken? Want naast de pagode, leveren wij ook andere veelzijdige tenten van de hoogste kwaliteit. Is bijvoorbeeld onze overkapping of opslagtent passend bij jullie doeleinden?

Of maakt één van onze festivaltoppers, de Athena of de Armada, jullie festival helemaal compleet? We helpen je graag met een tent op maat. Bekijk alle producten en kies de tenten die bij jouw wensen aansluiten.

Advies nodig over jouw locatie? Maak een afspraak voor een vrijblijvend locatiebezoek. We helpen je graag met een eerlijk en deskundig advies.

Een offerte op maat voor onze pagodetent

Weten wat de mogelijkheden zijn om een tent aan te schaffen? Vraag dan vandaag nog een offerte aan! We sturen jou snel een offerte, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

We bieden zowel de mogelijkheid om een tent te leasen, te kopen, als te huren. Met lease ben je direct economisch eigenaar van de tent, maar betaal je de aanschaf verspreid over een langere periode. Geef in de offerte aan welke prijsopgaven je wilt ontvangen, zodat we deze voor je kunnen uitwerken. Profiteer jij binnenkort ook van de veelzijdigheid van de pagodetent?

Neem direct contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.