Kennis 25.000 m2 tent
Direct beschikbaar Ruime voorraad
Financieel Koop & lease

Een tentvloer kopen van hoge kwaliteit

Op korte termijn een goede tentvloer kopen? Bij Tent Trading hebben we de tentvloer die je zoekt. Een mooie houten vlondervloer of juist een zwaarlastvloer die ook als verankering van de tent kan dienen? Bekijk onze tentvloeren en andere producten en ontdek welke tentvloer het beste past bij jouw wensen. Door onze ruime voorraad kunnen we jouw tentvloer op korte termijn leveren, waardoor je ook in geval van nood snel over een goede tentvloer beschikt.

Voordelen Tent Trading

  • Alle kennis, mensen en materialen in eigen huis
  • Supersnel te leveren en monteren, door grote voorraad en eigen productie
  • Ervaring met veel verschillende soorten projecten

Een veelzijdige houten tentvloer kopen bij Tent Trading

Tent Trading heeft voor elk evenement een geschikte tentvloer. Een vloer die veel ingezet wordt voor festivals is de houten vlondervloer. Deze vloer kan in elke tent gelegd worden, maar ook daarbuiten! Want ook als verharding van het looppad of een openlucht feestterrein is deze vloer de ideale kandidaat. Grote festivals maken gebruik van onze tentvloeren, maar ook tentverhuurders zetten deze vloer graag in voor tal van gelegenheden. De vloerdelen zijn 0,5 x 5 meter per vloerdeel, waardoor ze eenvoudig zelf gelegd kunnen worden. Dit maakt deze vloer nog flexibeler!

Tentvloer Te Koop

De mogelijkheden van onze zwaarlastvloeren

De zwaarlastvloer, ook wel systeemvloer genoemd, is een ideale vloer voor in werktenten. Maar ook bij zakelijke evenementen en andere gelegenheden is het een veel gekozen tentvloer. Door het gewicht van de vloer dient deze als verankering van de tent. Hierdoor is er geen verdere verankering nodig, zoals haringen of ballastblokken. De vloer bestaat uit houten panelen in een stalen profiel. De panelen zijn 2,5 bij 5 meter en kunnen gemakkelijk worden gelegd met een heftruck of Manitou. Ook deze vloeren zijn uiteraard van de hoogste kwaliteit en hebben daardoor een levensduur van ruim 10 jaar!

Tentvloer Te Koop

Flexibel en mooi: de cassette vloer

Een tentvloer kopen die zonder heftruck gelegd kan worden, maar wel een belastbaarheid heeft van maar liefst 660 kilogram per vierkante meter? Dan moet je onze cassette vloer hebben! De vloer is gemaakt van betonplex en heeft een houtachtige uitstraling. De lange aluminium onderbalken en onderliggers zorgen voor de hoge belastbaarheid. De vloerdelen zijn met een formaat van 100 bij 250 centimeter goed hanteerbaar. De vloer past in veel verschillende tenten en is voor tal van mogelijkheden te gebruiken.

Tentvloer Kopen

Tent Trading, voor al jouw producten rondom tenten

Tent Trading heeft jarenlange ervaring in de wereld van tenten. In onze werkplaats produceren we diverse soorten tenten voor zowel zakelijk als particulier gebruik. Maar ook het produceren en leggen van tentvloeren van hoge kwaliteit is onze specialiteit! Je kan dus bij ons terecht voor alle benodigdheden op het gebied van tijdelijke accommodaties. Door onze eigen productielijn en ruime voorraad, leveren we snel jouw gewenste materialen. En uiteraard verkopen wij uitsluitend tentvloeren en tenten van de hoogste kwaliteit! We gebruiken hiervoor hoogwaardige materialen die een lange levensduur garanderen.

TentTrading Tentvloer

Vraag vandaag nog jouw offerte aan

Nieuwsgierig hoe onze producten jou of jouw organisatie van dienst kunnen zijn? Vraag dan direct een offerte op maat aan! Natuurlijk kan je ook eerst met ons overleggen over een geschikte tent of tentvloer voor jouw doeleinden. We denken graag mee en geven een eerlijk en deskundig advies. We zijn op werkdagen zowel per mail als telefoon te bereiken. Profiteer jij binnenkort ook van onze kwaliteitsproducten?

Offerte aanvragen
Tentvloer Kopen TentTrading

Neem direct contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.