Laagste prijs garantie, vraag een offerte aan!
Kennis 25.000 m2 tent
Direct beschikbaar Ruime voorraad
Financieel Koop & lease

Een veelzijdige Pagodetent kopen voor een scherpe prijs

Een Pagodetent kopen? Daarvoor ben je bij Tent Trading aan het juiste adres! Wij leveren Pagodetenten tegen gunstige voorwaarden. Zo betaal je bij ons nooit teveel, is jouw Pagodetent direct leverbaar en natuurlijk van een hoge kwaliteit. En heb jij al kennis gemaakt met de veelzijdigheid van de Pagodetent? Het is niet alleen een festivaltopper, ook op zakelijke evenementen is de Pagodetent veelgevraagd. Een tent die bij tentverhuurders dan ook niet mag ontbreken in hun assortiment. Advies nodig? Tent Trading is al jaren actief in de tentenwereld en is overal van op de hoogte. Je kan dan ook altijd bij ons terecht voor een eerlijk en vrijblijvend advies, toegespitst op jouw situatie!

Voordelen Tent Trading

  • Alle kennis, mensen en materialen in eigen huis
  • Supersnel te leveren en monteren, door grote voorraad en eigen productie
  • Ervaring met veel verschillende soorten projecten

Een Pagodetent kopen van de beste materialen

Bij het kopen van een tent ga je natuurlijk voor kwaliteit. Des te langer de levensduur van de tent, des te beter jouw investering. Bij de productie van onze Pagodetenten staat kwaliteit daarom bovenaan. Voor de bekleding van de tenten wordt gebruik gemaakt van Europees UV-bestendig en brandvertragend PVC zeildoek. Het gebruikte aluminium is van de hoge kwaliteitsklasse 6082T6. De Pagodetenten beschikken over afvoergoten die het regenwater efficiënt afvoeren. De tenten zijn leverbaar in twee formaten: 4 bij 4 meter en 5 bij 5 meter. Zo is er altijd een tent die bij jouw wensen past.

TentTrading Pagodetent

De vele mogelijkheden van de Pagodetent

De Pagodetent is een populaire tent en dat is niet voor niets. De tent is namelijk op tal van fronten inzetbaar. Denk aan een stand op een zakelijke beurs. Een Pagodetent biedt precies de ruimte die nodig is voor het neerzetten van een tafel, uitstallen van materialen en het voeren van een gesprek met geïnteresseerden. Maar ook op festivals is het een veel geziene tent. Denk aan onderdak voor eetkraampjes, de garderobe of een EHBO-post. Daarnaast kunnen de Pagodetenten gemakkelijk aan elkaar en aan andere tenten worden gekoppeld. Hierdoor fungeert de Pagodetent bijvoorbeeld als ingang van een grotere tent of creëren meerdere Pagodetenten samen een grote overdekte ruimte.

De Pagodetent: de tent voor tentverhuurders

Ben je actief als tentverhuurder? Dan is de Pagodetent een tent die niet mag ontbreken in jouw assortiment. Van deze tent heb je er eigenlijk nooit genoeg! En door de verschillende kleuren waarin wij de tent leveren, waaronder wit, zandkleur of zwart, is er voor elke gelegenheid een geschikte tent. Wil je je assortiment uitbreiden? Dan zijn Pagodetenten een perfect idee. Doordat ze makkelijk onderling en met andere tenten zijn te koppelen, zijn ze vrijwel overal voor in te zetten. Liever geen extra Pagodetenten kopen, maar onze tenten als back-up achter de hand houden voor drukke periodes? Bekijk de aantrekkelijke voorwaarden van onze partnership voor tentverhuurders.

Wij realiseren jouw tent van ontwerp tot productie

Om onze klanten de beste kwaliteit te kunnen garanderen, hebben wij de hele productie van onze tenten in eigen hand. Dat begint bij de ontwerpen op de tekentafel en eindigt bij de levering van een tent op maat. Door zelf de productie te beheren, kunnen we snel schakelen, maar ook werken met de beste materialen en de sterkste constructies. Heb je speciale wensen voor jouw Pagodetent? Dan kunnen we die gemakkelijk verwerken in de productie van jouw tent(en). We zijn namelijk niet alleen het adres voor standaardtenten, maar ook voor maatwerk tot op de centimeter.

Altijd een tent van de beste kwaliteit

Kies je voor Tent Trading, dan krijg je zonder uitzondering tenten én toebehoren zoals tentvloeren, van de hoogste kwaliteit. In al onze tenten kan veilig gewerkt worden: ze zijn goedgekeurd volgens de Europese brand- en veiligheidseisen. Daarnaast voldoen onze tenten aan de DIN-norm 4102B1. Onze tenten worden standaard geleverd met een tentboek wat is samengesteld door Tentech. Deze tentboeken zijn opgesteld conform NEN 8020-41 en bevatten alle constructieberekeningen en andere technische informatie. Niet alleen onze producten, ook onze medewerkers dragen bij aan onze hoge kwaliteit. Alle montagemedewerkers zijn VCA-gecertificeerd en volgen regelmatig bijscholingen.

Pagodetent te koop

Jouw Pagodetenten direct leverbaar!

Op korte termijn Pagodetenten nodig? Dat is bij Tent Trading geen enkel probleem, want onze Pagodetenten zijn direct leverbaar in diverse kleuren. Zo kan je als tentverhuurder altijd een beroep op ons doen voor een snelle oplossing. Slechte weersverwachtingen voor jouw georganiseerde evenement? Ook dan zorgt Tent Trading ervoor dat jouw evenement niet in het water valt. Ben je op zoek naar een maatwerktent of wil je speciale opties in een Pagodetent laten inbouwen? Dat maakt de levertijd soms iets langer, maar alsnog kan je altijd rekenen op een snelle service.

Ontdek het ruime aanbod tenten van Tent Trading

Pagodetenten zijn de ideale tent omdat ze voor vrijwel alle doeleinden zijn in te zetten. Maar voor sommige evenementen zijn er meer tenten nodig dan alleen de Pagodes. Voor zowel zakelijke oplossingen als festivaltenten kan je bij ons terecht. Grote opslaghallen, overdekte werkplaatsen of een grote festivaltent waar 5000 man onder kan feesten? Wij leveren jouw tent(en) op maat. Daarnaast zijn we ook het adres voor een geschikte tentvloer. Bij het gebruik van bijvoorbeeld een zwaarlastvloer, dient de vloer tegelijkertijd als verankering van de tent. Een strakke vloer en verankering van de tent ineen dus!

Pagodetent TentTrading

Tent Trading: het adres voor tenten voor een scherpe prijs

Kwaliteitstenten voor een scherpe prijs: dat is wat we leveren bij Tent Trading. Doordat we het hele proces van begin tot eind in eigen hand hebben, kunnen we scherpe prijzen voor onze tenten hanteren. Benieuwd naar jouw investering? Vraag gemakkelijk een offerte aan via onze website. Je ontvangt van ons op korte termijn een gedetailleerde offerte, waardoor je precies weet waar je aan toe bent. Wil je meer informatie over de mogelijkheden of een persoonlijk advies voor jouw situatie? Neem dan zeker even contact met ons op.

Een Pagodetent kopen met de beste service

Naast het leveren van goede producten, vinden we het ook belangrijk dat onze klanten de beste service krijgen. Dat begint met het geven van een persoonlijk advies. Heb je bijzondere wensen of twijfels over de locatie? Onze adviseurs kunnen bij jou op locatie komen kijken naar de mogelijkheden. Maar ook als je twijfelt over een bepaalde tent of andere vragen hebt, staan we voor je klaar met een open en deskundig advies. Door onze jarenlange ervaring in de tentenwereld weten we precies hoe de vork in de steel zit. Kennismaken met Tent Trading? We horen graag van je!

Offerte aanvragen
Pagodetent TentTrading
Nu bereikbaar

+31 (0) 85 3014279

Offerte aanvragen

info@tenttrading.com

Tip van Eric