Laagste prijs garantie, vraag een offerte aan!
Kennis 25.000 m2 tent
Direct beschikbaar Ruime voorraad
Financieel Koop & lease

Het adres voor een feesttent op maat

Een professionele feesttent kopen? Tent Trading is fabrikant van hoogwaardige tenten. Ook voor feesttenten zijn wij het juiste adres. Van een kleine feesttent tot een imposante festivaltent: wij leveren jouw tent op maat. En ook met het maken van een echte maatwerktent gaan we graag aan de slag. We leveren niet alleen tenten van de hoogste kwaliteit, maar doen dat ook op korte termijn. Door onze jarenlange ervaring in de tentenwereld weten we dat snelheid van belang is en we schakelen dan ook op hoog tempo. Ontdek de vele mogelijkheden van een feesttent van Tent Trading!

Feesttent Tent Trading

Voordelen Tent Trading

  • Alle kennis, mensen en materialen in eigen huis
  • Supersnel te leveren en monteren, door grote voorraad en eigen productie
  • Ervaring met veel verschillende soorten projecten

Ontdek onze verschillende feesttenten

Willen jullie een tent kopen voor feesten waar duizenden gasten worden verwacht? Of is een feesttent voor een klein gezelschap voldoende? Elke tent heeft zijn eigen bijzonderheden, waardoor ze allemaal geschikt zijn voor heel uiteenlopende doelen. Zo is onze DT225 een tent die voor tal van doeleinden geschikt is. De tent kan dienen als tent voor een mooi bruiloftsfeest, maar ook onderdeel zijn van een groot festivalterrein. Over festivals gesproken: eigenlijk mag een echte festivaltopper zoals onze Armada of Athena daar niet ontbreken. Elk festival heeft immers een blikvanger nodig. Maar ook (kleinere) tenten als een Pagodetent of Stretchtent blijken vaak onmisbaar op het feestterrein. Tent Trading levert ze allemaal, waardoor je een compleet feestterrein kan verzorgen.

Feesttent Tent Trading

Een feesttent kopen met een passende constructie

Tent Trading is niet alleen flexibel bij het bouwen van tenten, maar ook in de levering. Zo is het bij ons uiteraard mogelijk een feesttent direct aan te schaffen. Maar moet je hier geld voor lenen of kan je je (spaar)geld ook voor andere zaken gebruiken, dan is lease een interessante optie. Met lease wordt je direct economisch eigenaar de tent en betaal je in termijnen. Hierdoor zit je niet direct met kosten als verzekering, afschrijving en eventuele reparaties. Benieuwd naar alle mogelijkheden en voordelen van lease? We geven graag een vrijblijvend advies!

Feesttent Tent Trading

Ook voor tentverhuurders altijd een passende feesttent

Ben je als tentverhuurder op zoek naar een passende tent? Natuurlijk is het belangrijk een goede basis te hebben die je kan verhuren. En we helpen je graag met het opbouwen van die basis! Maar uiteindelijk kom je altijd weer in een piekmoment terecht waarin je toch tekort aan materiaal hebt. Het blijft een lastig vraagstuk. Ga je extra materiaal aanschaffen of is er misschien een andere oplossing? Tent Trading biedt deze andere oplossing voor tentverhuurders. Namelijk door het aanbieden van tijdelijk tentmateriaal. Je kan bij ons terecht voor het huren van tijdelijke tentmaterialen. En voor tentverhuurders werken we met speciale tariefstellingen! Lees meer over al onze mogelijkheden voor tentverhuurders.

Vraag vandaag nog de offerte van jouw feesttent aan

Benieuwd welke mogelijkheden een feesttent biedt voor jouw bedrijf? Vraag vandaag nog een geheel vrijblijvende offerte aan via onze website. We sturen je zo snel mogelijk een gedetailleerde offerte. Zo weet je direct waar je aan toe bent! Behoefte aan een advies op maat? Dat geven we uiteraard met plezier. Onze adviseurs hebben jarenlange ervaring met tal van verschillende tenten en weten precies welke tent bij jouw doeleinden past. Neem dus gerust contact op voor een passend advies. Tent Trading opent een wereld vol mogelijkheden

Vraag hier uw offerte op maat aan
Feesttent Tent Trading

Neem direct contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nu bereikbaar

+31 (0) 85 3014279

Offerte aanvragen

info@tenttrading.com

Tip van Koen