Laagste prijs garantie, vraag een offerte aan!

Industrietenten

Kom jij ruimte tekort? Wil je snel extra ruimte, zodat je geen omzet en klanten misloopt? Dan is een industrietent iets voor jou. Onze semipermanente industrietenten zijn erg flexibel: aanpassen, uitbreiden, verplaatsen of demonteren gaat allemaal snel en efficiënt. In de praktijk zien we dat dit type tent wordt ingezet als opslaghal, (tijdelijke) uitbreiding van een pand, als overkapping, als extra werkplaats en nog veel meer. 

Meer dan standaard industrietenten

Geen bedrijf is hetzelfde. Dit zien we terug in de tenten die we aan onze opdrachtgevers leveren. Andere afmetingen, andere opties en andere maten: we hebben de afgelopen jaren al heel wat tenten geleverd. Hierdoor hebben we een uitgebreid aanbod met praktische opties. Denk hierbij aan:

  • Geïsoleerde zijpanelen
  • Geïsoleerde daken
  • Roldeuren
  • Overheaddeuren
  • Schuifdeuren
  • Dubbele deuren
  • Ramen
  • Transparante wanden
  • En nog veel meer…

Waarom bij Tent Trading?

Veel ondernemers kiezen voor ons, omdat we leveren uit voorraad. Hierdoor kunnen we snel schakelen en hoef je nooit lang te wachten op jouw industrietenten. Ook hebben we niet alleen de voorraad, maar het hele proces in eigen beheer. Vanaf de ontwerptekening tot de productie. Voor elk onderdeel van het proces hebben we onze eigen mensen. Dit maakt dat niet alleen dat we flexibel zijn en snel leveren, maar ook dat we alle kennis in huis hebben om jou van een goed advies en product te voorzien. 

Industrietent kopen of leasen?

Iets kopen, dat proces kennen de meeste mensen wel. Je kiest, betaalt en dan is het van jou. Bij een tenthal is dit niet anders. Ook de kosten die bij het kopen van de tent horen, betaal je zelf. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de verzekering, het onderhoud en de afschrijving.

Kies je voor lease, dan ligt dit anders. Bij TentTrading bieden we financial lease aan. Als klant word jij dan direct economisch eigenaar van de tent.

Dit betekent dat je tent mag opwaarderen op je balans en je zelf de afschrijvingsperiode en restwaarde kiest. Door financial lease hou jij geld over om andere investeringen te doen of om je liquiditeit te garanderen.

Ik wil advies over een industrietent

Dan zit je op de goede pagina. Download onze brochure voor nog meer info en de mogelijkheden. Liever een vrijblijvend persoonlijk advies? Onze specialisten zitten voor je klaar. Bel 085 3011 555, mail naar info@tenttrading.com of vul het onderstaande formulier in. In de meeste gevallen heb je binnen 24 uur een passend advies! 

Vraag direct een offerte aan

Kennis 25.000 m2 tent
Direct beschikbaar Ruime voorraad
Financieel Koop & lease
Nu bereikbaar

+31 (0) 85 3014279

Offerte aanvragen

info@tenttrading.com

Tip van Remco