Tenten voor evenementen

Ieder festival of evenementen heeft een unieke uitstraling en daar horen de juiste tenten
bij. Ben je op zoek naar een pagode, VIP-paviljoen, een transparante aluhal of een grote
festivaltent? Bij Tent Trading hebben (of ontwerpen) we de tent die jij voor ogen hebt.

Populaire tenten

Pagodes
Uniek en herkenbaar design
  • 3×3 meter | 4×4 meter | 5×5 meter
  • TT64/TT84

Pagodetenten hebben een unieke uitstraling door het puntdak. We leveren de pagodetent in twee verschillende tenttypen. De TT64 is de lichtste variant en is gemakkelijk en snel op- en af te bouwen. Wil je harde wanden in je pagode? Kies dan voor de TT84.

Aluhallen
Standaard en op maat gemaakt

Onze aluhallen zijn helemaal naar eigen wens aan te passen. Wil je een volledig witte aluhal met een A-frame of een transparante aluhal met een boogconstructie? Alles is mogelijk. Onze hallen zijn in de lengte onbeperkt te verlengen met 5 meter.

Unieke festivaltent
Dé eyecatcher voor ieder evenement
  • 30 en 40 meter breed
  • Specificaties op aanvraag

Deze unieke festivaltent is speciaal ontworpen voor de evenementensector. Met een draaglast van 1250kg en 1500kg per spant kan er aardig wat licht, geluid en podia in deze evenementenhal gehangen worden.

Tent Trading is partner van meer dan 80 tentverhuurders in Nederland

Waarom Tent Trading?

Grote voorraad

(40.000 m2)

Snelle levertijd

Scherp geprijsd

Eén onderdeel of een volledig bouwpakket

Persoonlijk advies

Sterk in maatwerk

We hebben meer dan
0
profielen op voorraad
Dagelijks gebruiken wij onze
0 meter
lange CNC-machine
Jaarlijks produceren we
0 tenten
voor onze klanten

Dit zeggen onze klanten

Van Oort Tentenverhuur
WIT Van Bos
Van Oort Tentenverhuur
"Het was fijn om met het Tent Trading team te werken, een jong en professioneel team wat te allen tijde beschikbaar is. Daarnaast denken ze mee in oplossingen en vanuit de vraag van de klant. Ga zo door!”

Max en Kelly Vermeer - Eigenaren Van Oort Tentenverhuur
“Tent Trading heeft verschillende onderdelen voor de TT110 en TT170 geleverd. We hebben de dienstverlening als zeer prettig ervaren. Niets is te veel, een bedrijf wat goed kan en wil meedenken voor de beste oplossing (in belang van de klant). Tent Trading heeft een no nonsens mentaliteit met engelengeduld.”

Max Wammes - Eigenaar Wammes Partyverhuur
WIT Van Bos
Tent Trading heeft ons uitstekend geholpen door het snelle leveren, meedenken met onze wensen en duidelijke communicatie. vanBos werkt graag met betrouwbare en enthousiaste leveranciers, Tent Trading is zo’n partner waar we erg blij mee zijn. Ga zo door!”

Elnard Bos - Eigenaar vanBos verhuur

Een tent passend bij jouw assortiment

Tent Trading heeft voor iedere tentverhuurder een passende tent. We hebben grote voorraad met standaard tenten, hierdoor kunnen we jouw tent snel leveren. Is er meer maatwerk nodig, omdat je specifieke wensen en eisen hebt? Geen probleem! We denken graag met je mee om de perfecte tent bij je af te leveren.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op met onze specialisten, ze geven je graag een persoonlijk advies.

Offerte aanvragen